Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Inspecție la frontiera cu Ucraina: Vezi ce se întâmplă

© Sputnik / Miroslav RotariРумыния контрольно пропускной пункт
Румыния контрольно пропускной пункт - Sputnik Moldova
Abonare
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor anunță cum vor fi supuși controlului operatorii economici la frontiera cu Ucraina.

CHIȘINĂU, 9 apr – Sputnik. Un post provizoriu de inspecție la frontiera cu Ucraina a fost instituit de Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor.

Румыния контрольно пропускной пункт - Sputnik Moldova
Societate
Poliția de Frontieră: Trei cetățeni au fost preluați de la vamă cu simptome ale COVID-19

Potrivit unui comunicat de presă, instituirea acestui post a fost reazilată pentru înlesnirea activității transportatorilor de mărfuri după decizia autorităților ucrainene de a sista activitatea posturilor vamale Mamaliga – Criva și Tabaki – Mirnoe.

Inspecția loturilor de mărfuri supuse controlului la import este efectuată de către inspectorii ANSA la punctul de trecere a frontierei „Otaci-Moghiliov-Podolsk”, începând cu 7 aprilie.

IMPORTANT. Transportatorii de mărfuri vor putea traversa frontiera în intervalul orar 23:00-05:00, restricția fiind valabilă doar pe sensul de ieșire din Ucraina (intrare în Republica Moldova). Însă, începând cu data de 22 aprilie 2020, traficul se va desfășura în regim 24/24.

Fluxul de știri
0