Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alexandru Pânzari și Cristina Lesnic au mers la Dubăsari: Vezi motivul

© Sputnik / Irina LeahovaМилиция
Милиция - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Apărării, Alexandru Pânzari, și viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, aut vizitat raionul Dubăsari.

CHIȘINĂU, 9 apr – Sputnik. Batalionul 3 al Forţelor Mixte de Menţinere a Păcii, dislocat în satul Coșnița, care se află în carantină în legătură cu declararea stării de urgență în Zona de Securitate a țării, a fost inspectat de ministrul Apărării, Alexandru Pânzari, și viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic.

Ion Chicu  - Sputnik Moldova
Societate
Chicu: 200 de mii de viziere din China s-au pierdut pe drum

A fost inspectată infrastructura batalionului, inclusiv cazarma, statul major, cantina și punctul medical. Au fost verificate şi condiţiile de instruire ale militarilor moldoveni de menținere a păcii, echipamentul și starea tehnicii militare din dotarea unității.

Cei doi oficiali au reiterat îndemnul privind necesitatea respectării cu strictețe a regulilor de protecție împotriva COVID-19, prin igienizarea și dezinfecția regulată a încăperilor, dar și prin interzicerea accesului persoanelor străine pe teritoriul unității.

Alexandru Pânzari și Cristina Lesnic au avut și o întrevedere cu președintele raionului Dubăsari, Grigore Filipov, dar și reprezentanții administrației publice locale, cu care au discutat despre situația din regiune în contextul pandemiei COVID-19 și alte probleme existente de ordin social și economic. 

Fluxul de știri
0