Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă un bărbat din regiunea transnistreană a murit de COVID-19

© REUTERS / Benoit TessierCoronavirus
Coronavirus - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 66 de ani din regiunea transnistreană a decedat din cauza COVID-19. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Cristina Stratulat.

CHIȘINĂU, 8 apr. – Sputnik. Încă un deces în regiunea transnistreană din cauza COVID-19. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 66 de ani. Despre asta au anunțat reprezentanții Ministerului Sănătății. 

Un operator de laborator efectuează teste pe probe posibil infectate cu Covid-19 - Sputnik Moldova
Societate
Încă două persoane au decedat din cauza COVID-19
Acesta este deja al patrulea caz de deces în stânga Nistrului provocat de coronavirus. În prezent, în regiunea transnistreană sunt 59 de pacienți cu COVID-19. Aceștia sunt internați în spitalele din Tiraspol, dar sunt și persoane care au fost aduse în instituțiile medicale din Chișinău.

Dimineață, ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat alte două decese. Este vorba despre un bărbat de 71 de ani din Cahul. El a fost internat în data de 2 aprilie. În cel de-al doilea caz, este vorba despre un bărbat de 62 de ani din Glodeni, care a fost adus în Capitală în data de 6 aprilie.

În Republica Moldova sunt în prezent 1 056 de persoane infectate cu COVID-19. Dintre acestea, 114 sunt în stare gravă, iar 328 în stare de gravitate medie. Șapte persoane sunt intubate. Este vorba despre patru pacienți conectați la aparate la Spitalul Clinic Republican și trei la Institutul de Medicină Urgentă. Până acum, 43 de oameni au fost vindecați. 114 cazuri sunt de import, iar 942 sunt cu transmitere locală. În total, 5 108 persoane au fost testate la COVID-19. 

Fluxul de știri
0