Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ultima oră: Directorul Autorității Aeronautice Civile ar putea fi demis

© Sputnik / Максим Богодвид / Trecere la banca de fotografiiUn avion pe pista de decolare a unui aeroport, imagine din arhivă
Un avion pe pista de decolare a unui aeroport, imagine din arhivă - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Autoritatea Aeronautică Civilă rămâne fără conducere. Demisia actualului director a fost cerută de ministerul Economiei.

CHIȘINĂU, 8 apr – Sputnik. Ministerul Economiei și Infrastructurii a cerut demisia directorului Autorității Aeronautice civile. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de șefa serviciului de presă a AAC, Irina Bodolica.

Un avion atterrit à Omsk - Sputnik Moldova
Nou șef la Autoritatea Aeronautică Civilă: Iată cine este

Potrivit ei, directorul actual, Eugen Coștei, i-a anunțat ieri pe angajații Autorității că i s-a cerut să depună cererea de demisie începând cu ziua de astăzi. Irina Bodolica a menționat că nu se cunoaște motivul pentru care MEI a solicitat demisia lui Coștei, da și că deocamdată acesta nu ar fi depus cererea.

Eugen Coștei a fost numit în funcția de director al AAC pe 13 decembrie 2019 și a fost selectat în urma unui concurs organizat de Ministerul Economiei.

De precizat, toate cursele charter care sunt realizate în prezent pentru a aduce moldovenii din afara țării acasă sunt organizate de Autoritatea Aeronautică Civilă.

Fluxul de știri
0