Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nou șef la Autoritatea Aeronautică Civilă: Iată cine este

© Sputnik / Alexey Malgavko / Accesați arhiva multimediaUn avion atterrit à Omsk
Un avion atterrit à Omsk - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritatea Aeronautică Civilă are un nou șef. Ministrul Economiei, Anatol Usatîi, l-a numit pe Eugen Coștei în funcția de director al instituției.

CHIȘINĂU, 13 dec - Sputnik. Ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, l-a fost numit, pe Eugen Coștei în funcția de director al Autorității Aeronautice Civile.

Noul director a fost selectat în urma unui concurs organizat de Ministerul Economiei și Infrastructurii la care au mai participat alți cincisprezece pretendenți. 

Eugen Coștei   - Sputnik Moldova
Surprize de la Air Moldova: Ce-i așteaptă pe pasageri
Eugen Coștei în calitate de expert în legislația aeriană a participat în Proiectul TCB a Organizației Aviației Civile Internaționale (OACI) în Kazakhstan, de asemenea a absolvit cu succes mai multe cursuri în cadrul Singapore Aviation Academy, JAA Training Organisation, ICAO și are o vastă experiență profesională în domeniul aviației civile, anunță serviciul de presă al instituției. Acesta a fost anterior director la Euro Aviation Consulting Team LTD, TANDEM AERO și director-adjunct MoldATSA (2008-2009).

Eugen Coștei a mai activat în cadrul Autorității Aeronautice Civile, deținând consecutiv funcția de specialist principal în Direcția Relații Externe, șef al Direcției Relații Internaționale și consilier al directorului Autorității Aeronautice Civile.

Fluxul de știri
0