Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Coronavirusul continuă să facă victime în Moldova: Alți doi bărbați au murit

© Photo : Пресс-служба мэрии Москвы / Accesați arhiva multimediaСтационар для лечения пожилых пациентов с коронавирусом открылся в Москве
Стационар для лечения пожилых пациентов с коронавирусом открылся в Москве - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministerul Sănătății anunță că încă două persoane au decedat astăzi din cauza COVID-19. Doar pe parcursul acestei zile cinci oameni au pierdut lupta cu boala.

CHIȘINĂU, 8 apr. – Sputnik. Ministerul Sănătății a anunțat alte două decese provocate de coronavirus. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 80 de ani din Glodeni și altul de aceeași vârstă din raionul Soroca. Ambii au fost internați la spital în stare extrem de gravă. Tot astăzi, a murit și un bărbat de 66 de ani din regiunea transnistreană.

Coronavirus - Sputnik Moldova
Societate
Încă un bărbat din regiunea transnistreană a murit de COVID-19
Dimineață, ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat alte două decese. Este vorba despre un bărbat de 71 de ani din Cahul. El a fost internat în data de 2 aprilie. În cel de-al doilea caz, este vorba despre un bărbat de 62 de ani din Glodeni, care a fost adus în Capitală în data de 6 aprilie.

În Republica Moldova sunt 1 056 de persoane infectate cu COVID-19. Dintre acestea, 114 sunt în stare gravă, iar 328 în stare de gravitate medie. Șapte persoane sunt intubate. Este vorba despre patru pacienți conectați la aparate la Spitalul Clinic Republican și trei la Institutul de Medicină Urgentă. Până acum, 43 de oameni au fost vindecați. 114 cazuri sunt de import, iar 942 sunt cu transmitere locală. În total, 5 108 persoane au fost testate la COVID-19.

Fluxul de știri
0