Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Coronavirus în Rusia: 1154 de noi cazuri de infectare și 11 decese

© Photo : Пресс-служба мэрии Москвы / Accesați arhiva multimediaСтационар для лечения пожилых пациентов с коронавирусом открылся в Москве
Стационар для лечения пожилых пациентов с коронавирусом открылся в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
În ultimele 24 de ore în Rusia au fost înregistrate 1154 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în 43 de regiuni ale țării.

BUCUREȘTI, 7 apr – Sputnik. În ultimele 24 de ore în Rusia au fost confirmate 1154 cazuri noi de infectare cu nou coronavirus în 43 de regiuni ale țării, 11 pacienți au decedat, 88 s-au însănătoșit, anunță centrul operativ rus pentru combaterea pandemiei COVID-19.

Президент Молдовы Игорь Додон  - Sputnik Moldova
Societate
Dodon: Republica Moldova trece la scenariul patru de gestionare a COVID-19
Două persoane au decedat la Moscova, cinci – în suburbia Moscovei, câte unul – în ținutul Krasnodar, Bureatia, Primorie și regiunea Irkutsk.

În capital rusă au fost externați 16 pacienți, în regiunea Moscovei – 13, în Cecenia – 12, în regiunea Sverdlovsk – 9, în Voronej – 5. Câte patru persoane s-au însănătoșit în regiunile Nijni Novgorod, Kirov, Sahalinsk, câte trei în regiunile Iakutia, Kaliningrad și Oriol, câte doi în ținutul Perm, Tatarstan, regiunile Kostroma și Celeabinsk, câte unul în Mordovia, ținutul Krasnodar, regiunile Tambov și Belgorod.

Numărul total al persoanelor infectate în Rusia a crescut până la 7497 de persoane (în 81 de subiecți federali), 494 persoane s-au însănătoșit, 58 persoane au decedat. Au fost efectuate peste 795 de mii de teste.

Fluxul de știri
0