Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Care va fi soarta proiectelor culturale moldo-ruse în 2020

© Sputnik / Miroslav RotariЛоготип Россотрудничества
Логотип Россотрудничества - Sputnik Moldova
Abonare
Pentru 2020, Moldova și Rusia au planificat o serie de proiecte educaționale și culturale comune: Rossotrudnicestvo anunță ce se va întâmpla cu acestea, având în vedere situația actuală legată de epidemia de coronavirus.

CHIȘINĂU, 6 aprilie - Sputnik. Soarta numeroaselor proiecte culturale și educaționale moldo-ruse planificate pentru 2020 a fost discutată la reprezentanța Rossotrudnicestvo din Chișinău.

Дом А. С. Пушкина в г. Кишинев - Sputnik Moldova
Dodon spune cine va restaura casa-muzeu „Pușkin” din Chișinău

Ținând cont de situația actuală, soarta proiectele comune au fost discutate de șeful reprezentanței Rossotrudnichestvo, Mihail Davîdov cu consilierul președintelui Moldovei pentru educație, cultură și știință, Corneliu Popovici.

În timpul conversației, părțile au abordat aspecte precum reconstrucția casei-muzeu A.S. Pușkin, precum și construcția clădirii Teatrului Dramatic de Tineret ”De pe strada Trandafirilor”.

De asemenea, au fost planificate un șir de activități și proiecte care vor fi puse în aplicare în a doua jumătate a anului 2020.

 
Fluxul de știri
0