Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pandemia, prilej de camuflaj: Hoț în salopetă albă surprins pe străzile Capitalei - Video

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGPПолиция
Inspectoratul Național de Patrulare al IGPПолиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Capitală a fost reținut de polițiști, fiind suspectat că a furat un cablu de comunicații de pe strada Calea Ieșilor din sectorul Buiucani. Individul nu este la prima abatere de la lege.

CHIȘINĂU, 6 apr - Sputnik. Îmbrăcat în salopetă albă de protecție și cu masă pe față - așa a fost fost surprins de polițiști un bărbat de 63 de ani din Chișinău, în timp ce fura un cablu de comunicații de pe strada Calea Ieșilor din sectorul Buiucani, anunță Poliția Capitalei.

Oamenii legii susțin că acesta a reușit să sustragă aproximativ 500 km de cablu, iar pagubele materiale aduse companiei „Moldtelecom” au fost estimate la aproape 19 000 de lei.

© Photo : Direcția de Poliție a Mun. ChișinăuCablu furat de pe străzi
Pandemia, prilej de camuflaj: Hoț în salopetă albă surprins pe străzile Capitalei - Video - Sputnik Moldova
Cablu furat de pe străzi

Bărbatul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție pentru audieri.

furt - Sputnik Moldova
Societate
Culmea hoției: Un bărbat din Bălți a comis un furt chiar în secția de poliție
El și-a recunoscu vina. Individul le-a spus oamenilor legii că intenționa să vândă sârma la punctele de colectare a metalelor, fiindcă aceasta conține cupru.

Polițiștii au stabilit complicitatea bărbatului la cel puțin 4 cazuri de furt de cablu. Anterior, el a fost judecat pentru infracțiuni similare, dar și pentru confecţionarea, deţinerea, vânzarea sau folosirea documentelor altor persoane, a imprimatelor, ştampilelor sau sigiliilor false.

Bărbatul este cercetat penal în stare de libertate pentru furt. Dacă îi va fi demonstrată vinovăția, el riscă o amendă de până la 67.500 de lei sau închisoare de până la 4 ani.

Poliţia Capitalei avertizează persoanele predispuse la comiterea infracțiunilor să se abțină pentru că vor fi identificate şi cercetate conform legii. 

Fluxul de știri
0