Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un nou sistem de testare la coronavirus înregistrat în Rusia - detalii

© AFP 2022 / JOHN MOOREМедицинский работник проводит диагностические тесты на коронавирус
Медицинский работник проводит диагностические тесты на коронавирус - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În Rusia a fost înregistrat un nou sistem de testare pentru diagnosticarea noului tip de coronavirus COVID-19.

CHIȘINĂU, 3 apr - Sputnik. În Rusia, a fost înregistrat un nou sistem de testare pentru determinarea infecției cu coronavirus COVID-19, care va fi produs de compania ”ADN Technology”, transmite RIA Novosti.

"Trusa respectă cerințele OMS și a Ministerului Sănătății Federației Ruse pentru diagnosticarea COVID-19 și va permite detectarea de până la 10 copii ale virusului in eprubetă", anunță compania, citată de Radio Sputnik.

Coronavirus  - Sputnik Moldova
Rusia
În Rusia, au fost create trei medicamente pentru combaterea COVID-19 - detalii
Este subliniat faptul că, începând cu 3 aprilie, 200-400 de seturi vor fi produse zilnic, iar ulterior compania va începe producția a o mie de seturi pe zi, ceea ce va permite efectuarea a aproximativ 100 de mii de investigații.

În Federația Rusă, numărul total de cazuri confirmate este de 3 mii 548 de persoane, în 76 de regiuni ale țării, dintre care 30 de persoane au murit din cauza infecției.

Anterior, Radio Sputnik a anunțat că Guvernul rus va emite în săptămâna curentă un decret privind achiziționarea de sisteme de testare de import pentru detectarea coronavirusului.

Fluxul de știri
0