Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă o femeie din sistemul medical s-a stins din viață din cauza COVID-19

© AFP 2024 / AL BELLOИспользованные резиновые перчатки лежит на земле
Использованные резиновые перчатки лежит на земле - Sputnik Moldova
Abonare
O femei care era medic la Substația Medicală Urgentă din Soroca s-a stins din viață din cauza coronavirusului.

CHIȘINĂU, 3 apr - Sputnik. O femeie care muncea la Substația Medicală Urgentă din Soroca s-a stins din viață în urma infectării cu COVID-19. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de consilierul pe comunicare al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Cristina Stratulat. 

Сотрудник обувной компании делает маски для пожертвования больницам во время пандемии коронавируса  - Sputnik Moldova
Alte 82 de persoane au fost testate pozitiv cu COVID-19, o persoană a murit

Presa locală scrie că este vorba de medicul Ludmila Caraion. Aceasta a fost testată pozitiv la COVID-19 printre primii angajați ai instituției. Femeia a muncit în domeniu toată viață, iar în ultimii 10 ani a activat la Soroca. Soțul acesteia este și el medic.

Femeia era în vârstă de 65 de ani. Amintim că astăzi toți angajații Substației Medicale Urgentă din Soroca au fost testați la COVID-19. Până în prezent, în țară noastră au fost testate pozitiv la coronavirus 505 persoane. Dintre acestea, 26 de persoane au fost tratate, iar șapte oameni au murit răpuși de acest virus. 

Fluxul de știri
0