Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un grup de oameni de afaceri au împărțit prânzuri calde pentru medici - detalii

© Photo : Facebook / Veronica ChiriacVeronica Chiriac
Veronica Chiriac - Sputnik Moldova
Abonare
Un grup de oameni de afaceri și-au restructurat activitatea restaurantului pe care îl gestionează și oferă prânzuri calde pentru medicii antrenați în tratarea pacienților cu COVID 19.
Un grup de oameni de afaceri au împărțit prânzuri calde pentru medici - detalii

În fiecare zi, medicii din țara noastră depun o muncă enormă în acordarea asistenței pacienților bolnavi sau celor suspecți de infectare cu noul tip de coronavirus. În aceste condiții un grup de oameni de afaceri care administrează un restaurant din Capitală s-au solidarizat cu lucrătorii medicali și livrează prânzuri calde gratuite în spitalele din Chișinău.

"A fost o decizie spontană. Propunerea a fost salutată cu mare entuziasm de către toată echipa. Astfel, am livrat prânzuri calde la Spitalul de Urgență și la spitalul de boli infecțioase "Toma Ciorbă". Am oferit 80 de prânzuri calde pe zi: felul I și felul II. Din 1 Aprilie, lucrăm cu medicii de la Spitalul Republican", a declarat pentru Sputnik Veronica Chiriac.

Femeia de afaceri îndeamnă oamenii să fie solidari și uniți în aceste momente dificile, pentru că doar prin implicare și atitudine situația poate fi depășită cu ușurință.

Despre alte campanii și proiecte inițiate de oamenii de afaceri aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0