Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Beat și buclucaș: Cum s-a ales un șofer cu două dosare penale dintr-odată - Video

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost prins de polițiști în timp ce urca în stare de ebrietate la volan. Incidentul a avut loc la o benzinărie din sectorul Buiucani al Capitalei.

CHIȘINĂU, 2 apr - Sputnik. În această perioadă, angajații Inspectoratului General al Poliției sunt implicați în prevenirea răspândirii COVID-19, dar și în menținerea ordinii publice.

Se pare că unii cetățeni nu doar sfidează recomandarea autorităților de a sta acasă, dar își permit să și urce băuți la volan.

Полиция  - Sputnik Moldova
Societate
Rușinos: Nu-i oprește nici coronavirusul - iată ce au făcut 2 bărbați în Capitală (Video)

Într-un comunicat de presă al IGP se menționează că angajații Inspectoratului de Poliție Buiucani au observat un conducător auto care a coborât dintr-un automobil și avea un comportament inadecvat, vizibil în stare de ebrietate.

Bărbatul a intrat în magazinul unei stații PECO, iar peste puțin timp a urcat din nou la volan și a intenționat să-și continue deplasarea.

Planurile însă i-au fost date peste cap de polițiști. Oamenii legii i-au interzis șoferului să pornească la drum și au solicitat intervenția inspectorilor de patrulare.

Polițiștii i-au cerut șoferului să prezinte un act de identitate și să coboare din mașină, însă șoferul a fost extrem de agresiv și a început să-i insulte și să-i amenințe pe aceștia.

Bărbatul a fost dus la Dispensarul Narcologic pentru stabilirea stării de ebrietate, însă a refuzat să facă analizele. Ulterior, el a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru identificare și documentare. Oamenii legii au plasat și un filmuleț video în care poate fi văzut comportamentul bărbatului.

Din înregistrare se aude cum ofițerul de poliție îi cere individului să păstreze distanța socială. ”Pentru ce să păstrez distanța, față de cine?” a întrebat șoferul.

Pe numele lui au fost inițiate două cauze penale: una pentru refuzul de a fi testat alcoolscopic și alta pentru ultragierea angajaților poliției. Deocamdată, nu se știe cu ce amendă se va alege individul.

Fluxul de știri
0