Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rușinos: Nu-i oprește nici coronavirusul - iată ce au făcut 2 bărbați în Capitală (Video)

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция  - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Doi bărbați din Capitală sunt cercetați penal și riscă ani buni de pușcărie - iată ce au făcut aceștia în plină pandemie de coronavirus.

CHIȘINĂU, 31 dec - Sputnik. Doi bărbați de 33 și 34 de ani, locuitori ai capitalei, au fost reținuți de polițiștii din sectorul Ciocana din Capitală, aceștia fiind suspectați de furtul a doua automobile.

Doi bărbați cu vârstele de 33 și 34 de ani, locuitori a Capitalei, au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectați de furtul a două mașini. 

În primul caz, polițiștii au fost alertați de către un bărbat, comunicând că i-a fost furat automobilul de model Dacia Logan, care era parcat pe str. Bulboaca. La fața locului proprietarul mașinii a comunicat oamenilor legii că nu a încuiat automobilul lăsându-l pentru câteva minute fără supraveghere.

Человек в маске балаклавы. Архивное фото - Sputnik Moldova
Societate
A jefuit o tânără în plină stradă: Ce riscă un bărbat de 36 de ani din Capitală

Astfel în urma măsurilor întreprinse de polițiști a fost reținut un individ în vârstă de 33 ani locuitor al Capitalei, care în cadrul acțiunilor procesual penale și-a recunoscut vinovăția comunicând că era în stare de ebrietate și a săvârșit fapta cu scopul de a se plimba.

În cel de-al doilea caz polițiștii au fost alertați de către un bărbat de 65 de ani, comunicând că i-a fost furat din curtea blocului automobilul de model Dacia Logan. Polițiștii  l-au reținut pe un bărbat de 34 de ani, iar în cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vinovăția.

Este de menționat că ambii bărbați nu sunt la prima abatere, anterior fiind judecați pentru circulația ilegală a drogurilor, furt și conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică avansată.

În ambele cazuri au fost inițiate cauze penale pentru furtul mijloacelor de transport. Aceștia riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 la 5 ani.

Fluxul de știri
0