Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă un caz vindecat de COVID-19: Este vorba de un tânăr de 23 de ani

© Sputnik / Евгений Одиноков / Accesați arhiva multimediaМашина скорой помощи въезжает на территорию городской клинической больницы
Машина скорой помощи въезжает на территорию городской клинической больницы  - Sputnik Moldova
Abonare
Un băiat de 23 de ani originar din Chișinău a fost tratat de coronavirus. Acesta a fost externat din Spitalul de Boli Infecțioase ”Toma Ciorbă”.

CHIȘINĂU, 1 april - Sputnik. Un tânăr de 23 de ani, originar din Chișinău a fost vindecat de COVID-19. Bilanțul celor tratați a ajuns astfel la 23 de persoane. Informația a fost confirmată de consilierul pentru comunicare a ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Cristina Stratulat. 

Инвалидная коляска - Sputnik Moldova
Societate
Măsuri pentru persoanele cu dizabilități: Ce se va întâmpla în timpul stării de urgență

Astăzi au mai fost confirmate alte 70 de cazuri noi de infectare cu COVID-19. Bilanțul a ajuns la 423 de persoane infectate. În ultimele 24 de ore au fost testate 329 de persoane. 

Tot astăzi a fost înregistrat un alt caz de deces în regiunea din stânga Nistrului. Persoana decedată este originară din Slobozia. În țara noastră au mai fost înregistrate anterior alte patru cazuri de deces din cauza COVID-19, inclusiv un caz în regiunea transnistreană.

În Moldova este în vigoare Codul Roșu de infecție cu COVID-19. În Moldova a fost sistată activitatea restaurantelor, centrelor comerciale, cluburilor și altor unități de agrement. Sunt deschise doar magazinele alimentare, farmaciile și magazinele care comercializează semințe și alte produse cu destinație agricolă și piese pentru utilajele agricole.

Fluxul de știri
0