Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Noi informații despre evoluția coronavirusului în Moldova: Care este starea pacienților

© AFP 2024 / RIJASOLOМедицинский работник проводит тестирование на covid-19
Медицинский работник проводит тестирование на covid-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat ultimele informații despre evoluția coronavirusului în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 1 apr - Sputnik. Numărul persoane infectate cu coronavirus în Moldova rămâne deocamdată 353. Cazuri de import sunt 73, cu transmitere locală - 280. 

La Spitalul de Boli Infecțioase ”Toma Ciorbă” sunt internate în prezent 125 de persoane - 26 sunt în stare gravă, iar 64 - în stare medie, restul - în stare satisfăcătoare. 

Ion Chicu - Sputnik Moldova
Societate
Alte trei localități intră în carantină, între care și două orașe

La Spitalul de Boli Contagioase pentru Copii sunt internați acum 22 minori și 11 adulți. În cazul a 27 persoane starea este de gravitate medie, în rest - starea este satisfăcătoare. 

La Spitalul Clinic Republican sunt internate 15 persoane. 11 sunt în stare gravă, iar 4 persoane are o stare satisfăcătoare.

La Spitalul ”Emilian Coțaga” rămăne internată o femeie - prima probă negativă.

Iar Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății sunt în prezent 82 de persoane internate cu COVID-19. În cazul a 31 persoane starea este de gravitate medie, iar 51 sunt în stare satisfăcătoare. 

Și Maternitatea nr.2 primește pacienți cu coronavirus. Aici au fost internate 6 persoane cu COVID-19.

La Spitalul din Bălți sunt în prezent internate 16 persoane - 10 în stare de gravitate medie, iar 10 în stare satisfăcătoare. Iar la Spitalul din Căușeni sunt 14 persoane - 5 sunt în stare medie, iar 9 în stare satisfăcătoare.

Și la Institutul de Medicină Urgentă sunt în prezent 5 persoane, care au nevoie de urgențe medicale. La Spitalul ”Arhanghelul Mihail” sunt internate 4 persoane cu o stare de gravitate medie, iar la Cahul - o persoană. 

În țara noastră au fost înregistrate până în prezent 4 decese din cauza COVID-19, inclusiv un caz în regiunea transnistreană.

Fluxul de știri
0