Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Webinar SputnikPro: Cum să scriem despre sport și să facem trafic

© Sputnik / Aleksey Danichev / Accesați arhiva multimediaСтенд международного информационного агентства и радио Sputnik
Стенд международного информационного агентства и радио Sputnik - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul celei de-a doua sesiuni online se va discuta despre ce să scrii și să mai în emisie atunci când pandemia coronavirusului a paralizat lumea sportului.

CHIȘINĂU, 31 mart - Sputnik. Programul educațional internațional SputnikPro lansează cea de-a doua sesiune online cu genericul ”Cum să scrii despre sport și să faci trafic pe acesta în contextul răspândirii coronavirusului”. Jurnaliștii, bloggerii, conducătorii și lucrătorii media sunt invitați să participe la acest webinar.

Встреча главы МИД РФ С. Лаврова с госсекретарем США М. Помпео - Sputnik Moldova
Lavrov și Pompeo au discutat problema epidemiei de coronavirus
Pandemia coronavirusului a paralizat lumea sportului. Meciuri, turnee și alte competiții mondiale au fost anulate sau amânate. În timpul sesiunii online, un cunoscut comentator sportiv, nominalizat la premiul ”Microfonul de Aur”, cel mai bun jurnalist sportiv din 2017, prezentator TV, director executiv al MIA Rossiya Segodnya, Vasili Konov, își va împărtăși opinia despre ce trebui să se vorbească și să se prezinte în aceste condiții.

Webinarul SputnikPro va avea loc vineri, 3 aprilie, la ora 13:00. Pentru cei care doresc să participe la webinar, vă rugăm să completați formularul (înregistrarea este deschisă până la 12:00, 2 aprilie). Participarea la master class este gratuită, dar numărul de locuri este limitat (la atingerea numărului maxim de participanți înregistrarea va fi oprită).

Informații suplimentare pot fi obținute la telefon: +373 69 601 349, promo@sputnik.md.

SputnikPro reprezintă o serie de master-class-uri unice ale celor mai buni manageri media și specialiști cu o vastă experiență în presă, fiind singurul program rusesc de asemenea amploare. Proiectul SputnikPro s-a desfășurat deja în 13 state ale lumii: din Armenia până în India, din Grecia până în China. Din martie 2018, la acest proiect au participat peste 2000 de jurnaliști și manager media, specialiști în PR și angajați ai serviciilor de presă, bloggeri, studenți, din peste 80 de state ale lumii.

Urmăriți noutățile noastre pe pagina noastră de Facebook.

Sputnik este una dintre cele mai importante instituții media internaționale care dispune de site-uri în peste 32 de limbi, emisie radio digitală și analogică în limbile rusă, engleză și franceză în peste 90 de orașe ale lumii, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază, 24 de ore din 24, de știri în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză. Sputnik este accesat de peste 60 de milioane de utilizatori în fiecare lună.

Vasili Konov a devenit cunoscut în calitate de corespondent și comentator sportiv activând în cadrul direcției de difuzare sportivă la Pervîi Kanal. După absolvirea școlii, a intrat în departamentul internațional al Facultății de Jurnalism al Universității de Stat din Moscova. A studiat la grupul de radio în timp ce lucra la Radio Maiak și Radio 101. Din ianuarie 1998 până în noiembrie 2010 a fost corespondent și comentator la direcția de difuzare a sportului ORT și, ulterior, la Pervîi Kanal.

© Sputnik / Владимир АстапковичVasili Konov
Webinar SputnikPro: Cum să scriem despre sport și să facem trafic - Sputnik Moldova
Vasili Konov

Călătorit în mod repetat ca parte a brigadelor canalului de televiziune pentru a reflecta Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene de fotbal, a luat interviuri flash de la jucători și antrenori în timpul pauzelor de fotbal. El a fost gazda programelor TV "Футбольное обозрение", "Время футбола" și "На футболе" și a lucrat simultan la programele de știri ”Novosti” și „Vremea”. A lucrat în calitate de comentator la Cupa Mondială din 2010. El a condus la ”Nașe Radio” programul „De dragul interesului sportiv” ("Ради спортивного интереса") și o rubrică de autor în cadrul revistei ”Russian Newsweek”.

© Sputnik / Валерий МельниковVasili Konov
Webinar SputnikPro: Cum să scriem despre sport și să facem trafic - Sputnik Moldova
Vasili Konov

Din 2010 până în 2017, a condus agenția de știri sportive R-Sport (parte a AIP Rossiya Segodnya). Câștigător al ”Microfonului de Aur” ca cel mai bun jurnalist sportiv din 2017. El a fost distins cu Ordinul Prieteniei, precum și medalii comemorative pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice de Iarnă din 2014 de la Sochi și Universiada Mondială de vară din 2013 din Kazan.

Fluxul de știri
0