Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Lavrov și Pompeo au discutat problema epidemiei de coronavirus

© Sputnik / Екатерина Лызлова / Trecere la banca de fotografiiВстреча главы МИД РФ С. Лаврова с госсекретарем США М. Помпео
Встреча главы МИД РФ С. Лаврова с госсекретарем США М. Помпео - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Ministrul rus de Externe, Sergei Lavrov, și secretarul de stat american, Mike Pompeo, au purtat o conversație telefonică în timpul căreia au discutat situația legată de pandemia coronavirusului.

CHIȘINĂU, 31 mart - Sputnik. Serghei Lavrov și Mike Pompeo au discutat la telefon problema pandemiei coronavirusului. Acest lucru este anunțat într-un mesaj publicat pe site-ul Ministerului rus de Externe.

”Pe lângă conversația telefonică dintre președinții Rusiei și Statele Unite cu câteva ore mai devreme, miniștrii de externe au continuat să facă schimb de opinii cu privire la situația mondială cauzată de pandemia coronavirusului”, este menționat într-un comunicat al Ministerului rus de Externe.

Donald Trump - Sputnik Moldova
Trump: Rusia a trimis în SUA un avion încărcat cu echipamente medicale
Părțile și-au confirmat intenția de a contribui la punerea în aplicare a deciziilor Summit-ului G20, care a avut loc pe 26 martie în format de conferință video.

De asemenea, au discutat situația internațională, inclusiv situația din sfera stabilității strategice, reglementarea în Siria și unele probleme ale relațiilor dintre Moscova și Washington.

Pe 30 martie, președinții Rusiei și SUA, Vladimir Putin și Donald Trump, au avut o conversație telefonică în timpul căreia au discutat despre pandemia coronavirusului și situația de pe piața mondială a petrolului.

Fluxul de știri
0