Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Trump: Rusia a trimis în SUA un avion încărcat cu echipamente medicale

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele SUA, Donal Trump, a firmă că Rusia a trimis în SUA “un avion mare cu echipamente medicale”, menționând că la fel a procedat și China.

CHISINAU, 31 mart – Sputnik. „Eu cred că până la urmă noi vom deveni mai puternici. Noi am învățat multe. Trebuie să spun că avem relații excelente cu multe țări. China ne-a trimis câte ceva, și asta a fost excelent, iar Rusia ne-a trimis un avion mare, mare de tot, plin cu echipamente medicale și asta a fost foarte drăguț. Alte țări ne trimit multe lucruri și eu am fost plăcut surprins”, a declarat Trump la o conferință de presă în Casa Albă dedicată coronavirusului, fiind citat de RIA Novosti.  

Coronavirus în Spania - Sputnik Moldova
Antirecord în Spania: Peste 12 mii de cadre medicale testate pozitiv cu COVID-19
Trump nu a dat alte detalii.

Anterior, luni, Trump a întreținut o discuție telefonică cu omologul său rus, Vladimir Putin, în cadrul căreia cei doi au discutat, printre altele, și subiectul răspândirii coronavirusului în lume.

Statele Unite ale Americii ocupă locul întâi după numărul de infestați cu coronavirus în lume. Potrivit celor mai recente date, în SUA sunt peste 160 de mii de bolnavi de COVID-19, iar mai bine de trei mii de persoane au decedat deja.

Pandemie de Coronovirus, primul caz a fost depistat în orașul Wuhan din China, la sfârșitul anului trecut, a cuprins 117 țări. Potrivit celor mia recente date ale Organizației Mondiale a Sănătății, mai bine de 33 de mii de oameni au decedat din cauza acestui virus.  

Fluxul de știri
0