Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vești bune: Alți patru pacienți au fost tratați de coronavrus

© AFP 2024 / JOHAN ORDONEZНесовершеннолетний, отбывающий наказание, показывает одну из сделанных им лицевых масок, а также другую, которая будет использоваться против распространения нового коронавируса COVID-19
Несовершеннолетний, отбывающий наказание, показывает одну из сделанных им лицевых масок, а также другую, которая будет использоваться против распространения нового коронавируса COVID-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Alți patru pacienți au fost vindecate de coronavirus în Moldova. Persoanele respective au fost externate din spital.

CHIȘINĂU, 31 mart - Sputnik. Alți patru pacienți s-au tratat de coronavirus și au fost externați din spital. Informația a fost comunicată astăzi de ministrul Sănătății Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu. 

”Astăzi au fost externați încă patru pacienți care sunt sănătoși după verificări, inclusiv de două ori cu teste care se realizează. La momentul actual avem 22 de pacienți care s-au tratat de COVID-19”, a precizat Viorica Dumbrăveanu. 

Ministrul Sănătății a precizat că astăzi au ajuns în țara noastră două loturi noi de teste.

Медработники надевают свои средства индивидуальной защиты перед началом работы - Sputnik Moldova
Încă o persoană a decedat din cauza COVID-19 și 55 de cazuri noi de infecție

”A ajuns un lot de 5760 de teste și un alt lot de 2400 de teste. Vreau să menționez că aceste teste au fost procurate din sursele fondului global și pe această cale țin să mulțumesc partenerilor pentru suportul respectiv”, a precizat Viorica Dumbrăveanu.  

La această oră avem 353 de persoane infectate cu coronavirus, patru persoane decedate și 22 de persoane tratate de COVID-19. 

Anterior, o femeie care contractase coronavirusul a decedat în data de 18 martie, iar o persoană din sistemul medical s-a stins din viață în data de 27 martie. Ambele femeii sufereau de mai multe boli cronice. O persoană s-au stins din viață astăzi, iar o femeie din regiunea transnistreană - pe 29 martie. 

În Moldova a fost sistată activitatea restaurantelor, centrelor comerciale, cluburilor și altor unități de agrement. Sunt deschise doar magazinele alimentare, farmaciile și magazinele care comercializează semințe și alte produse cu destinație agricolă și piese pentru utilajele agricole.

Fluxul de știri
0