Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cât timp va mai rămâne închisă Piața Centrală din Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariЦентральный рынок
Центральный рынок - Sputnik Moldova
Abonare
Piața Centrală din Chișinău nu se va deschide mâine, ci va rămâne închisă pe toată durată stării de urgență.

CHIȘINĂU, 31 mart - Sputnik. Primarul Capitalei Ion Ceban a semnat o dispoziție prin care a dispus prelungirea perioadei de suspendare a activității Pieței Centrale până în data de 15 mai. Adică, tarabele vor fi închise pe toată durata stării de urgență. 

Корзина с покупками в супермаркете - Sputnik Moldova
Pericolul nevăzut: Cum să dezinfectezi produsele cumpărate pentru a te feri de coronavirus

”Având în vedere evoluția situației epidemiologice a infecției de tip nou COVID-19 în Republica Moldova (...) se prelungește sistarea activității Î.M. ”Piața Centrală” și a tuturor spațiilor de comerț situate pe strada Mitropolit Varlaam 63 pe toată durata stării de urgență”, se menționează în dispoziția semnată de primar.

În document se precizează că, în funcție de situația epidemiologică, termenul stabilit poate fi modificat. Inițial, s-a dispus sistarea activității Pieței din 16 martie până în data de 1 aprilie.

Amintim că din data de 16 martie activitatea piețelor, a restaurantelor și cantinelor este sistată. Decizia a fost luată de Comisia pentru Situații Excepționale. Excepție fac alimentarele, farmaciile, stațiile de alimentare cu carburanți, iar de luni, 23 martie, și-au deschis ușile magazinele agricole și saloanele auto.

Fluxul de știri
0