Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Moldova, sub pragul de 300 de cazuri de infecție cu COVID-19

© AFP 2024 / MARCO BERTORELLOМедработники надевают свои средства индивидуальной защиты перед началом работы
Медработники надевают свои средства индивидуальной защиты перед началом работы - Sputnik Moldova
Abonare
În acest moment, în Republica Moldova avem 298 de infectați cu coronavirus, a anunțat ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

CHISINAU, 31 mart – Sputnik. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a precizat că din cele 298 de cazuri 65 sunt de import, iar 233 cu transmitere locală.  

La Spitalul de Boli Infecțioase ”Toma Ciorbă” sunt internate în prezent 126 de persoane - 31 sunt în stare gravă, iar 63- în stare medie și 32 satisfăcătoare. 

Корзина с покупками в супермаркете - Sputnik Moldova
Pericolul nevăzut: Cum să dezinfectezi produsele cumpărate pentru a te feri de coronavirus

La Spitalul de Boli Contagioase pentru Copii sunt internați acum 17 minori și 6 adulți. În cazul a 17 persoane starea este de gravitate medie, în cazul a 6 persoane - starea este satisfăcătoare. 

La Spitalul Clinic Republican sunt internate 13 persoane. 12 sunt în stare gravă, iar o persoană are o stare de gravitate medie. 

La Spitalul ”Emilian Coțaga” rămăne internată o femeie, a cărei stare este satisfăcătoare. 

Iar Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății sunt în prezent 83 de persoane internate cu COVID-19. În cazul a 13 persoane starea este de gravitate medie, iar 70 sunt în stare satisfăcătoare. 

Și Maternitatea nr.2 primește deja pacienți cu coronavirus. Aici au fost internate două femei cu COVID-19.

La Spitalul din Bălți sunt în prezent internate 6 persoane, la cel din Căușeni - 5 persoane, iar la Cahul - o persoană. 

Ministrul Sănătății a precizat că după ce ieri s-a anunțat despre 2 copii externați, până seara au mai fost externați încă 3 adulți. Astfel, numărul total în Moldova au fost tratate de coronavirus 18 persoane, iar două bolnave au decedat. 

Fluxul de știri
0