Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă odioasă în raionul Nisporeni – Un bărbat de 48 de ani a fost înjunghiat

© Fotolia / gebphotographyПреступление
Преступление - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 48 de ani din raionul Nisporeni a murit noapte trecută, după ce amicul său de pahar l-a înjunghiat cu un cuțit în inimă.

CHIȘINĂU, 31 mart –Sputnik. Noaptea trecută, poliția din Nisporeni a fost sesizată de un bărbat de 33 de ani care a informat oamenii legii că a înjunghiat un consătean.

Убийца - Sputnik Moldova
Societate
Modul criminal prin care o femeie și-a ucis iubitul: Detalii care te îngrozesc
Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că cei doi bărbați au consumat împreună băuturi alcoolice, iar la un moment dat, din motive necunoscute, între ei s-ar fi iscat o ceartă.

Individul de 33 de a luat un cuțit și i-a aplicat amicului său mai multe lovituri în inimă. În consecință, bărbatul a murit pe loc. Totul s-a întâmplat în casa bănuitului.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, a declarat pentru Sputnik Moldova că suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. În acest caz, a fost deschis un dosar penal și urmează să fie stabilite toate circumstanțele cazului. Ulterior, instanța de judecată va decide ce pedeapsă îi va aplica bănuitului.

Fluxul de știri
0