Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Sediul central al ANSA este în carantină. Un angajat al instituției are COVID-19

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaNoul punct de inspecție ANSA la vama Leușeni
Noul punct de inspecție ANSA la vama Leușeni - Sputnik Moldova
Abonare
Sediul central al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor este în carantină. Un angajat al instituției este internat la spital cu COVID-19.

CHIȘINĂU, 30 mart – Sputnik. Un angajat al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor de la sediul central s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Dodon, Filip, Greceanîi - Sputnik Moldova
Societate
Conducerea țării, optimistă: Restricțiile au efect, evoluția lucrurilor - mai bună
Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de directorul general al ANSA, Vladilav Cotici. Potrivit lui, persoanele care au interacționat cu acest angajat infectat se află în carantină, iar deocamdată, starea lor de sănătate este stabilă  și nu prezintă simptome de îmbolnăvire.

Vladislav Cotici a mai declarat că lasediul central al ANSA de pe strada Pușikin, din Capitală,  în această perioadă, este doar directorul general, directorii adjuncți și câte un reprezentant din fiecare department.

Cotici a mai spus că nu toți angajații sunt în carantină, o parte dintre ei stau acasă conform deciziei emise săptămâna trecută de Comisia pentru Situații Excepționale.

Fluxul de știri
0