Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Daniela Burlaca: Ne este dor de scenă și spectatori

© Sputnik / OsmatescoDaniela Burlaca
Daniela Burlaca - Sputnik Moldova
Abonare
De câteva săptămâni, pe scena Teatrului "Geneza ART" nu se mai joacă spectacole. Actrița și regizoarea teatrului, Daniela Burlaca, ne-a mărturisit că actorilor le este dor de spectatori. Cu siguranță, și publicul este însetat de piesele inedite de la "Geneza ART".
Daniela Burlaca: Ne este dor de scenă și spectatori

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", actrița și regizoarea Teatrului "Geneza ART", Daniela Burlaca, a dezvăluit că actorilor le este foarte dor de scenă, emoții și de spectatorii săi, care veneau cu deosebită plăcere la teatru. Actorii recunosc faptul că este o perioadă mai dificilă, însă cu toții trebuie să respecte unele reguli și să găsească partea pozitivă a lucrurilor.

"Vorbim zilnic pe Internet cu colegii. Actorii de la Genza Art și-au găsit ocupație. Cu toții citim foarte mult în această perioadă. Acum responsabilitatea este foarte mare și trebuie să avem grijă de familia și copiii noștri și să ținem cont de toate regulile și sfaturile autorităților. Ne este foarte dor de oameni, de emoțiile pe care le trăiam seară de seară după spectacole și sper să ieșim din acest impas cât mai curând. Gândesc pozitiv și îndemn toată lumea să o facă, a spus Daniela Burlaca.

Amintim că toate spectacolele teatrale și alte activități culturale au fost interzise în această perioadă. În țara noastră a fost instituit, în data de 13 martie, Cod Roșu de pericol de răspândire a virusului COVID-19. Totodată, în data de 17 martie Parlamentul a declarat stare de urgență, instituită până pe 15 mai.

Fluxul de știri
0