Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Al 40-lea deces de coronavirus în România: A murit o tânără de 27 de ani - Detalii

© Sputnik / Евгений Одиноков / Accesați arhiva multimediaМашина скорой помощи въезжает на территорию городской клинической больницы
Машина скорой помощи въезжает на территорию городской клинической больницы  - Sputnik Moldova
Abonare
La scurt timp de la informarea oficială zilnică de la ora 13:00, în care erau anunțate 38 de decese de pe urma COVID-19, Ministerul Sănătății anunță încă două decese.

BUCUREȘTI, 29 mart - Sputnik. Ministerul Sănătății din România a anunțat la amiaza zilei de duminică încă două decese de COVID-19, una dintre victime fiind o tânără de 27 de ani.

Кишинев, март 2020 - Sputnik Moldova
Politică
Poliția a constatat 10 cazuri de încălcare a carantinei: Ce pedepse vor fi aplicate
Decesul 39: Este vorba de un bărbat de 71 de ani din județul Suceava, care a contact cu o persoană revenită din Austria). În data de 25 martie i s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca. Rezultatul testării din data de 26 martie a fost pozitiv. Decesul a survenit duminică, 29 martie. Acesta avea o patologie preexistentă, și anume tumora neuroendocrina. HTA. Anevrism de aorta.

Decesul 40: Tot astăzi a murit o tânără de 27 de ani cu domiciliul în județul Botoșani. Aceasta a fost testată pozitiv la COVID 19 la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași la 23 martie. Ea avea o patologie preexistentă de Diabet zaharat tip I decompensat.

Fluxul de știri
0