Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

De groază: Ce a făcut administratorul unui club de noapte din Chișinău – Video

© Sputnik / Miroslav RotariСпецназ
Спецназ - Sputnik Moldova
Abonare
Administratorul unui club de noapte din Chișinău a fost sancționat de polițiști. Potrivit Poliției, respectivul „aduna tineri pe rețele de socializare și îi chema în local să se distreze”.

Кишинев, март 2020 - Sputnik Moldova
Politică
Poliția a constatat 10 cazuri de încălcare a carantinei: Ce pedepse vor fi aplicate
CHIȘINĂU, 29 mart – Sputnik. Un agent economic, cu sediul în sectorul Botanica din Chișinău, a încalcat legea și a expus riscului sănătatea publică, semnalează Poliția într-un comunicat de presă difuzat pe 29 martie.

Prin intermediul unei rețele de socializare, agentul economic a adunat tineri și a organizat, pe 27 martie, un eveniment în clubul de noapte pe care îl administrează.

Urmare a descinderilor efectuate,  în localul de noapte au fost depistate  și identificate  11 persoane care consumau băuturi alcoolice.

Informația vizând utilizatorul și adresa clubului de noapte a fost identificată de ofițerii de investigații ai Centrului pentru combaterea crimelor informatice al INI al IGP, în rezultatul analizei mediului virtual, precizează Poliția.
Ion Chicu - Sputnik Moldova
Politică
Decizii importante luate astăzi de Comisia Situații Excepționale – dispoziția nr.8

Pentru ignorarea prevederilor Dispozițiilor aprobate de Comisia pentru Situații Excepționale, agentul economic va fi sancționat, în conformitate cu prevederile  art. 761 din Codul Contravențional, cu o amendă între 50 și 75 de mii de lei.

Inspectoratul General al Poliției reiterează că „toate măsurile elaborate în această perioadă sunt pentru protejarea vieții și a sănătății cetățenilor țării noastre”.

Poliția avertizează că toate persoanele fizice sau juridice care vor ignora prevederile menite să-i protejeze pe oameni de virusul COVID-19 vor fi sancționate conform legislației în vigoare.

Fluxul de știri
0