Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dezinfecție în Capitală: Voluntarii ajută autoritățile publice locale

© Sputnik / Rodion ProcaIgor Sîrbu
Igor Sîrbu - Sputnik Moldova
Abonare
Un grup de tineri voluntari participă împreună cu lucrătorii de la serviciile de salubritate la acțiuni de dezinfectare a locurilor publice. Voluntarii sunt echipați cu salopete speciale, mănuși și măști de protecție.
Dezinfecție în Capitală: Voluntarii ajută autoritățile publice locale

Peste 300 de voluntari din Capitală îi ajută pe lucrătorii serviciilor de salubritate la dezinfectarea unor zone precum sunt parcurile, terenurile de joacă și curțile blocurilor din Capitală. Inițiativa le aparține voluntarilor din cadrul Fundației pentru Dezvoltare Ecologică "EcoDava" și Mișcarea de Tineret "Voievod".

"Am luat legătura cu autoritățile publice locale și cu câțiva consilieri am stabilit un plan de acțiuni. Suntem bine echipați și respectăm măsurile de protecție. Am ajutat la dezinfectarea băncilor din Parcul Central, am dezinfectat terenuri de joacă și multe alte locuri", a declarat pentru Sputnik liderul EcoDava, Igor Sîrbu.

Potrivit lui, în special în această perioadă, oamenii trebuie să respecte cu strictețe regulile de igienă și să facă cât mai des curățenie în locuințele lor.

Accesați interviul audio și veți afla cum puteți participa la activitățile desfășurate de către voluntari.

Fluxul de știri
0