Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ar putea să-și petreacă șapte ani după gratii: Iată ce a făcut un bărbat din Capitală

© Sputnik / Miroslav RotariИсправительное учреждение
Исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Capitală riscă până la șapte ani de pușcărie pentru huliganism. Individul este suspectat că a înjunghiat un bărbat în timpul unei încăierări.

CHIȘINĂU, 27 mart – Sputnik. Un bărbat în vîrstă de 49 de ani din Capitală a fost reținut pentru huliganism și riscă pușcărie.

Убийца - Sputnik Moldova
Societate
Modul criminal prin care o femeie și-a ucis iubitul: Detalii care te îngrozesc

Potrivit poliției, între bănuit și un alt bărbat de 42 de ani s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie. Oamenii legii nu menționează motivul scandalului.

Totul s-a întâmplat în fața unui magazin din sectorul Botanica. Ambii bărbații erau în stare de ebrietate. Bănuitul i-a aplicat o lovitură victimei cu un obiect ascuțit în regiunea abdomenului, după care a fugit de la fața locului.

Martorii au sunat la 112, iar victima a fost internată la spital. În cadrul audierilor, suspectul și-a recunoscut vina. El riscă până la șapte ani de închisoare. Bărbatul nu este la prima abatere de la lege. Anterior, el a fost judecat pentru jaf și vătămare corporală gravă.

Fluxul de știri
0