Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

În Rusia a murit încă un pacient infectat cu COVID-19 - detalii

© AP Photo / Andrew HarnikУченый из лаборатории
Ученый из лаборатории  - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritățile din Federația Rusă anunță despre un nou caz de deces cauzat de noul tip de coronavirus, fiind deja al treilea înregistrat.

CHIȘINĂU, 27 mart - Sputnik. La Moscova, încă un pacient testat pozitiv cu noul tip de coronavirus a decedat. Este deja al treilea caz de deces cauzat de COVID-19 în Rusia, informează RIA Novosti.

Totodată, ministrul rus al Sănătății a anunțat că opt pacienți cu COVID-19 se află în secția terapie intensivă.

Президент РФ В. Путин принял участие в саммите лидеров Большой двадцатки по коронавирусу в режиме видеоконференции - Sputnik Moldova
Rusia
Putin: Rusia ar putea învinge epidemia în mai puțin de trei luni

Pe 11 martie, Organizația Mondială a Sănătății a declarat stare de pandemie din cauza răspândirii la nivel global a infecției cu noul coronavirus. Aproximativ 540.000 de persoane au fost infectate cu coronavirus la nivel mondial, fiind înregistrate peste 24 de mii de decese. Cele mai recente date despre situația cu COVID-19 în Rusia și în lume sunt prezentate pe portalul стопкоронавирус.рф.

În Moldova, avem 177 de cazuri cu COVID-19, dintre cele 1298 de persoane testate. 52 de cazuri sunt de import și 125 cu transmitere locală. Pentru a fi la curent cu situația privind răspândirea coronavirusului în Moldova puteți accesa platforma online lansată de autorități.

Fluxul de știri
0