Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Radio Sputnik - cel mai citat post din Rusia

© Sputnik / Alexey Kudenko / Accesați arhiva multimediaСтудия радио Sputnik в "Экспофоруме" на Санкт-Петербургском международном экономическом форуме 2017
Студия радио Sputnik в Экспофоруме на Санкт-Петербургском международном экономическом форуме 2017 - Sputnik Moldova
Abonare
Radio Sputnik continuă să se mențină pe prima poziție în clasamentul celor mai citate posturi de radio din Federația Rusă.

MOSCOVA, 27 martie – Sputnik. Radio Sputnik și-a păstrat poziția de lider în clasamentul celor mai citate stații radio din Rusia în februarie 2020, potrivit datelor oferite de compania Medialogia.

Логотип МИА Россия сегодня - Sputnik Moldova
Rusia
AIP ”Rossiya Segodnya” se alătură Alianței de luptă împotriva COVID-19
Indicele de citare a radio Sputnik reprezintă 405,62. În februarie, radio Sputnik și-a dublat distanța față de cel mai apropiat concurent, care acum este postul de radio “Govorit Moskva” (323,29).

În primele trei locuri ale clasamentului frecvenței menționării a ajuns și „Eho Moskvî” (153,78).

Site-ul postului de radio Sputnik a fost lansat la începutul verii 2019. Aici sunt transmise atât emisiuni în direct, cât și înregistrări (podcasturi). Pe site sunt publicate știri, articole de analiză și de autor despre cele mai importante evenimente din Rusia și din lume.

Zilnic radio Sputnik este citat de cele mai importante instituții media din Rusia. Sputnik deține locul de frunte printre posturile de radio federale, după frecvența de citare, din ianuarie 2020.

Fluxul de știri
0