Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ordin: Antrenamentele și competițiile sportive sunt interzise până pe 15 mai

© REUTERS / BENOIT TESSIERCoronavirus
Coronavirus - Sputnik Moldova
Abonare
Antrenamentele și competițiile în instituțiile cu profil sportiv public și privat rămân suspendate până pe 15 mai. Totodată, sunt interzise exercițiile sportive în spații publice, parcuri, păduri, terenuri de joacă, terenuri sportive ori zone de agrement.

CHIȘINĂU, 27 mart – Sputnik. Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC) a prelungit perioada de suspendare a antrenamentelor și competițiilor în instituțiile cu profil sportiv public și privat pe întreaga perioadă a stării de urgență. 

Chișinău, martie 2020 - Sputnik Moldova
Politică
Ion Chicu: Din 27 martie vor fi interzise grupurile mai mari de 3 persoane

Parlamentul a declarat stare de urgență pentru intervalul 17 martie - 15 mai.  

De asemenea, potrivit MECC, este interzisă în continuare, până pe 15 mai, desfășurarea exercițiilor sportive în spații publice, parcuri, păduri, terenuri de joacă, terenuri sportive ori zone de agrement.

Un ordin în acest sens a fost semnat de ministrul Igor Șarov pe 27 martie, în conformitate cu deciziile Comisiei pentru Situații Excepționale privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19.

Fluxul de știri
0