Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un licăr de speranță în combaterea coronavirusului – Declarație importantă a premierului

© Photo : Guvernul Republicii Moldova / Direcţia comunicare și protocolȘedință comună a membrilor Cabinetului de miniștri cu conducătorii APL de nivelul II
Ședință comună a membrilor Cabinetului de miniștri cu conducătorii APL de nivelul II - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, anunță că atât populația, cât și autoritățile au devenit mult mia responsabile și, în felul acesta, există o speranță că infecția va putea fi învinsă.

CHIȘINĂU, 27 mart - Sputnik. Premierul Ion Chicu a declarat după ședința Centrului Unic de Comandă, care s-a desfășurat la Guvern, că în cadrul acestei instituții s-a examinat modul în care sunt implementate deciziile Comisiei Situației Excepționale.

Spital în Italia - Sputnik Moldova
Societate
Coronavirus: Italia încă nu a atins vârful infecţiilor – peste 700 morţi într-o singură zi
El a spus că a sporit gradul de conformare a populației față de deciziile luate de autorităților în lupta împotriva răspândirii coronavirusului. Premierul susține că gradul de conștientizare a pericolului a sporit. De aici și speranța sa că infecția va putea fi învinsă.

“Consider că dacă vom continua așa solidar, atât autoritățile, cât și cetățenii, să menținem disciplina, vom putea, într-un moment oarecare, să inversăm această dinamică foarte îngrijorătoare a cazurilor de COVID-19 în Republica Moldova”, declarat premierul.

Premierul a amintit că cetățenii au în față 9 zile libere, în care nu vor merge la lucru. El spune că este foarte important ca în această perioadă lumea să respecte regimul de stat acasă, să fie o lege pentru noi toți.  

Fluxul de știri
0