Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Coronavirus: Italia încă nu a atins vârful infecţiilor – peste 700 morţi într-o singură zi

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Italia încă nu a atins vârful infecţiilor, astfel că nu a ajuns la cea mai gravă răspândire a pandemiei de coronavirus în țară, a avertizat un oficial italian din Sănătate, după ce s-au înregistrat peste 700 de decese în doar 24 de ore în această ţară.

POMPIERII SMURD - Sputnik Moldova
Coronavirus în România: Bebeluși, infectați cu COVID-19
BUCUREŞTI, 27 mart – Sputnik, Doina Crainic. „Nu am atins apogeul și nu l-am depășit”, a declarat vineri şeful Institutului Superior de Sănătate, Silvio Brusaferro, potrivit RT. El a menționat însă că există „semne de încetinire” în privinţa numărului de infecții, ceea ce sugerează că criza ar putea să se atenueze în curând.

Potrivit datelor anunţate joi, s-au înregistrat încă 712 de morți din cauza Covid-19, ceea ce aduce totalul la 8.215 la nivel național.

Brusaferro a adăugat că posibilitatea ca Italia să îşi revină din această criză va depinde de măsura în care italienii vor continua să respecte măsurile de blocare.

În prezent, Italia are cel mai mare număr de infecții în Europa și se plasează pe locul trei la nivel mondial după Statele Unite și China, potrivit unui raport al Universităţii Johns Hopkins. Numărul de cazuri din întreaga lume a depășit 500.000, cu peste 24.000 de decese.
Fluxul de știri
0