Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Constantin Țuțu a fost reținut de CNA, dar va sta inițial o perioadă acasă: Iată motivul

Abonare
Fostul deputat democrat Constantin Țuțu a fost reținut de mascații CNA. Acesta s-a predat benevol organelor de drept din Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 27 mart - Sputnik. Fostul deputat al Partidului Democrat Constantin Țuțu s-a predat benevol structurilor de drept chiar la trecerea graniței Leușeni-Albița.

Corupție, mită, anticorupție - Sputnik Moldova
Societate
Un polițist a fost reținut în flagrant: Câți bani ar fi pretins pentru a clasa un dosar

Astfel, polițiștii de frontieră au sesizat ofițerii CNA, iar mascații l-au reținut la scurt timp. Potrivit ofițerului de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru, în următoarele 14 zile, Constantin Țuțu va sta în carantină și nu după gratii, ci la domiciliul său.

Potrivit sursei citate, autoritățile se conformează deciziei luate de Comisia pentru Situații Excepționale, care a emis mai multe restricții pentru a împiedica răspândirea coronavirusului în Republica Moldova.

Constantin Țuțu este căutat de Interpol din data de 9 decembrie 2019, la solicitarea Procuraturii Anticorupție, după ce pe numele lui a fost pornită o cauză penală pe faptul îmbogățirii ilicite în perioada 2014-2018.

Recent, dosarul în care figurează fostul deputat democrat Constantin Țuțu, alături de alți trei sportivi cercetați pentru omorul lui Alexei Veretca în codrii Orheiului, a fost trimis la rejudecare de către Curtea Supremă de Justiție.

Fluxul de știri
0