Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un polițist a fost reținut în flagrant: Câți bani ar fi pretins pentru a clasa un dosar

© Photo : Facebook / Digi 24Corupție, mită, anticorupție
Corupție, mită, anticorupție - Sputnik Moldova
Abonare
Un ofițer de investigație din cadrul Inspectoratului de Poliție Ciocana a fost reținut, fiind bănuit de trafic de influență.

CHIȘINĂU, 21 feb - Sputnik. Procuratura Anticorupţie anunță că a reținut un ofițer de investigație din cadrul Inspectoratului de Poliție Ciocana, bănuit de trafic de influență.

Coruptuie - Sputnik Moldova
Societate
Video: Iată cum unii polițiști numără banii primiți în calitate de mită

Polițistul ar fi pretins și primit 4 mii de euro de la un bărbat cercetat penal pentru contrabandă. În schimbul acestei sume, i-ar fi promis că îi va influența pe colegii săi și pe procurori să-i restituie bunurile ridicate în cadrul percheziției și să-i claseze dosarul.

Omul legii a fost reținut în flagrant, imediat după primirea banilor, și a fost plasat în izolator pentru 72 de ore. El  este cercetat penal pentru trafic de influență și riscă până la 6 ani de închisoare.

Procuratura Generală precizează că în momentul reținerii, ofițerul de investigație era suspendat din funcție, după ce a ieșit în concediu pentru îngrijirea copilului.

Fluxul de știri
0