Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

De duminică nu mai putem ieși și intra în țară prin aceste puncte de trecere a frontierei

© Photo : Serviciul VamalPostul Vamal Costești
Postul Vamal Costești  - Sputnik Moldova
Abonare
În conformitate cu Dispoziția de ieri a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, Serviciul Vamal întrerupe activitate încă a două posturi vamale.

CHISINAU, 27 mart – Sputnik. Din data de 29 martie 2020, ora 08:00, traficul prin posturile vamale ”Costești-Stânca” (frontiera moldo-română) și ”Briceni-Rossoșanî” (frontiera moldo-ucraineană) va fi sistat.

Сотрудники полиции в маске с обращением к гражданам Noi muncim, voi stați acasă! - Sputnik Moldova
Societate
Cinci polițiști s-au îmbolnăvit de coronavirus, iar alții 178 au fost izolați
În aceste condiții, Serviciul Vamal reiterează îndemnul către toți cetățenii să amâne călătoriile și să respecte măsurile restrictive impuse de autorități, în scopul prevenirii răspândirii epidemiei de COVID-19.

Serviciul Vamal monitorizează în permanență situația la frontieră și va reveni cu actualizări.

În Republica Moldova a fost instituit, în data de 13 martie, Cod Roșu de pericol de răspândire a virusului COVID-19. În 17 martie, Parlamentul a declarat stare de urgență.

O zi mai târziu, o femeie care contractase coronavirusul a decedat. Medicii au precizat că ea suferea de câteva boli cronice.

Astăzi a fost confirmat și cel de-al doilea deces din cauza coronavirusului. A decedat o angajată a sistemului de asistență medicală urgentă. În Republica Moldova au fost anunțate oficial două cazuri de însănătoșire după infectarea cu COVID-19.

Fluxul de știri
0