Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Virusul ucigaș face o nouă victimă în România - al 18-lea decedat

© Sputnik / Miroslav RotariПроисшествия
Происшествия - Sputnik Moldova
Abonare
Virusul ucigaș face o nouă victimă în România, bilanțul negru ajungând, în acest moment, la 18 decese.

BUCUREȘTI, 26 mart – Sputnik, Georgiana Arsene. Situație tragică în România, acolo unde autoritățile au anunțat un nnou deces cauzat de coronavirus.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 76 de ani, din județul Cluj, internată în data de 20 martie la Spitalul Huedin.

În data de 22 martie, pacienta a fost transferată la Secția de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Cluj, după ce a fost confirmată cu COVID-19.

Pacienta avea afecțiuni pre existente: hipertensiune arterială, diabet zaharat, precizează Ministerul Sănătății.

Ion Chicu - Sputnik Moldova
Chicu: Ce se va întâmpla în Moldova dacă cetățenii nu vor executa deciziile autorităților
Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică informau că, până astăzi, 17 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău și Timișoara, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 123 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Până astăzi, 26 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.029 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 - coronavirus. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 7 ani și 87 de ani.

La Anestezie Terapie Intensivă, în acest moment, sunt internați 29 de pacienți, din care 23 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Fluxul de știri
0