Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Coronavirus în Germania: 4.191 de noi cazuri în ultimele 24 ore, peste 30.000 în total

© AP Photo / Michael SohnGerman flags wave in front of the Reichstag building, host of the German Federal Parliament Bundestag, in Berlin, Germany. (File)
German flags wave in front of the Reichstag building, host of the German Federal Parliament Bundestag, in Berlin, Germany. (File) - Sputnik Moldova
Abonare
Numărul de cazuri de infectare cu coronavirus în Germania a crescut la peste 30.000. Este ultimul bilanţ, anunţat de Institutul Robert Koch. Săptămâna aceasta, Germania a impus restricţii şi mai dure pentru combaterea răspândirii epidemiei.

BUCUREŞTI, 25 mart – Sputnik, Doina Crainic. Potrivit ultimelor date transmise de Institutul Robert Koch, numărul de cazuri de infectare cu coronavirus în Germania a crescut la 31.554.

În ultimele 24 de ore, 36 de pacienți au murit, numărul morților din țară ridicându-se acum la 149, potrivit RT

Ion Chicu - Sputnik Moldova
Chicu: Ce se va întâmpla în Moldova dacă cetățenii nu vor executa deciziile autorităților
În această săptămână, Germania a impus noi restricții pentru a încetini răspândirea coronavirusului, inclusiv interzicerea grupurilor de peste două persoane.

Cancelarul Angela Merkel se numără printre cei aflați în prezent în autoizolare, după ce a intrat în contact cu un medic infectat. Primul ei test a fost negativ, a anunțat luni guvernul.

Numărul de cazuri de infectare la nivel mondial a depășit 400.000, cu peste 18.000 de decese înregistrate, potrivit datelor de la Universitatea „Johns Hopkins”.

Germania are un număr relativ mare de cazuri confirmate, dar puține decese în comparație cu alte ţări, cu o rată a deceselor în jur de 0,4 la sută.

China, Italia, Spania și Iranul au fost ţările cel mai grav afectate de virus, dar Beijingul redeschide orașele, deoarece, în această ţară, lupta cu virusul a avut rezultate pozitive.

Fluxul de știri
0