Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Echipe formate din polițiști și militari patrulează prin Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция  - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Apărării Naționale și-au unit eforturile în acțiunile de prevenire și combatere a virusului COVID-19. Au fost formate echipe mixte din polițiști și militari.

CHIȘINĂU, 25 mart – Sputnik. Echipaje comune, formate din polițiști și militari, vor fi amplasate la sensurile giratorii din toate sectoarele Chișinăului.

Ion Chicu - Sputnik Moldova
Chicu: Ce se va întâmpla în Moldova dacă cetățenii nu vor executa deciziile autorităților

Echipele comune ale Armatei și Poliției au fost create marți, 24 martie, precizează Ministerul Afacerilor Interne (MAI) într-o postare pe Facebook.

„Această măsură are scopul de a sensibiliza și responsabiliza cetățenii, de a spori gradul de securitate și, inclusiv, de a informa oamenii despre măsurile stabilite de autorități, prin difuzarea mesajelor audio cu privire la pericolele coronavirusului”, explică MAI.

Militarii și polițiștii vor patrula împreună în locurile publice, inclusiv în parcurile și zonele de agrement, pentru menținerea ordinii și asigurarea respectării de către cetățeni a regimului de carantină și izolării la domiciliu pe perioada stării de urgență.

Fluxul de știri
0