Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum întreprinderile transnistrene își extind prezența în Rusia

CC0 / Pixabay / rawpixel / Бизнес
Бизнес - Sputnik Moldova
Abonare
Uzina ”Elektromaș” este un bun exemplu în acest sens: pe parcursul unui an volumul livrărilor produselor ei pe piața rusească a crescut semnificativ

TIRASPOL, 23 mart - Sputnik. Unul dintre cei mai mari producători de utilaje electrice din regiunea transnistreană, Elektromaș, și-a sporit volumul livrărilor pe piața rusească cu 8%, în special, spre regiunea Kuzbass - de 1,5 ori.

Igor Dodon - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon: Problema transnistreană poate fi soluționată - Detalii

Un astfel de rezultat a devenit posibil datorită deschiderii unui centru de deservire și a unui depozit în inima fierărie Rusiei - Novokuznețk.

Directorul fabricii, Vladimir Trandasir, a declarat pentru Sputnik că biroul reprezentanței și depozitul de tranzacționare din Novokuznețk au fost deschise oficial de companie acum aproximativ un an, iar de atunci numărul partenerilor de la ”Elektromaș” a crescut vertiginos.

Recent, în acest centru de service, compania și-a prezentat noile realizări tehnice care demonstrează modul de funcționare a produselor - extractoare hidraulice universale din seria (EHU).

"I-am invitat pe toți partenerii noștri. Și au fost foarte interesați de noile noastre produse și de livrările la întreprinderile lor", a subliniat Trandasir.

Centrul de servicii din Novokuznetsk a fost deschis pe baza organizației ONG ”Strateghia”, căreia i s-a acordat dreptul de a efectua întreținere de garanție și post-garanție a utilajelor electrice, precum și de punere în funcțiune și supraveghere a instalațiilor la locul de exploatare, pentru care specialiștii companiei ruse au urmat o pregătire specială la fabrica "Electromaș".

Fluxul de știri
0