Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O coloană de vehicule blindate surprinse pe străzile din Capitală - Video

Abonare
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat astăzi un decret care va permite implicarea efectivului ministerului Apărării în gestionarea crizei provocate de COVID-19. La scurt timp, o coloană de blindate a fost surprinsă în sectorul CIocana din Capitală.

CHIȘINĂU, 24 mart - Sputnik. Marți, șeful statului a semnat un decret prin care va permite implicarea Armatei să se implice în gestionarea crizei provocate de COVID-19. La scurt timp, o coloană de blindate a fost surprinsă în sectorul Ciocana din Capitală.

Între timp, au mai fost postate și alte imagini video în care sunt surprinși militari înarmați.

Armata Națională, în sprijinul autorităților, în lupta cu COVID-19 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Armata va fi scoasă în stradă: Decizia șefului statului
Președintele a explicat că Ministerul Apărării urmează să disponibilizeze la necesitate resursele sale logistice pentru sprijinirea personalului medical implicat în gestionarea crizei respective, fie că este vorba despre punerea la dispoziție a unor unități spitalicești, de implicare a personalului medical militar, de capacități de transport, puse la dispoziția autorităților sau alte tipuri de sprijin.

Șeful statului a mai adăugat că, în funcție de evoluția ulterioară a situației, ar putea fi decise și alte măsuri menite să stopeze răspândirea virusulu.

Fluxul de știri
0