Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Transport public gratuit în Chișinău și Bălți – Decizia Comisiei Situații Excepționale

© Sputnik / Miroslav RotariОбщественный транспорт
Общественный транспорт - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Ion Chicu a declarat, după cea de-a patra ședință Comisiei Situații Excepționale din 24 martie 2020, că în municipiile Chișinău și Bălți transportul public, autobuze și troleibuze, nu vor activa taxatorii, asta însemnând că oamenii vor călători pe gratis.  

CHISINAU, 24 mart – Sputnik. Ion Chicu a spus că întreprinderile municipale vor presta servicii de transport fără a percepe bani de la pasageri.

Игорь Додон - Sputnik Moldova
În Moldova ar putea fi impuse restricții mult mai dure – Iată ce declară Dodon
“Facem a ceastă acțiune pentru a limita contactul taxatorilor cu pasagerii”, a spus Chicu.

El a mai spus că în stațiile transportului public din Chișinău și Bălți se vor afla angajații Ministerului Afacerilor Interne pentru a asigura respectarea de către pasageri, dar și de către conducătorii mijloacelor de transport a cerințelor instituite de Comisie, adică de a transport pasageri exclusiv pe scaune.

Premierul a mai spus că actualul director al Spitalului Clinic Republican va fi demis și în locul lui va fi numit un alt manager care să facă față situației de criză.

Fluxul de știri
0