Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alertă maximă: Ce fac autoritățile municipale ca să prevină apariția focarelor de COVID-19

© Sputnik / Rodion ProcaAngajații SEL-urilor dezinfectează blocurile locative în Chișinău
Angajații SEL-urilor dezinfectează blocurile locative în Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciile specializate din cadrul Primăriei Chișinău intervin zilnic în oraș cu măsuri concrete ce au scopul de a preveni răspândirea infecției de coronavirus. Într-un comunicat de presă emis de Primăria Capitalei sunt menționate toate acțiunile întreprinse.

CHIȘINĂU, 24 mart - Sputnik. Toate direcțiile municipale prezintă zilnic rapoarte privind dezinfecțiile făcute în oraș.

Правительство РМ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Interdicții dure din 25 martie: Dispoziția integrală a Comisiei Situații Excepționale
Astfel, Direcția Locativ-Comunală anunță că în comun cu reprezentanții Regiei Transport Electric, dar și cu cei de la Parcul de Autobuze,  execută lucrări conform unui regulament aprobat anterior. Astfel, se dezinfectează toate intrările în blocurile de locuințe, platformele de acumulare a deșeurilor, camerele și coșurile de gunoi, terenurile de joc pentru copii, cele de sport, dar și stațiile de așteptare a transportului public.

Efectivul de personal implicat în lucrările de dezinfectare este echipat corespunzător și deține dezinfectant suficient pentru aceste lucrări, precizează municipalitatea.

De asemenea, este asigurată protecția oamenilor în transportul public. Toate troleibuzele și autobuzele sunt dezinfectate cu soluție specială pe bază de alcool. Astfel, barele, mânerele scaunelor și alte suprafețe din transport sunt curățate după fiecare cursă. În același timp, în toate unitățile de transport au fost instalate dozatoare cu soluție pe bază de alcool pentru ca toți călătorii să-și dezinfecteze mâinile.

Fluxul de știri
0