Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum va circula de astăzi transportul public din Capitală: Iată programul

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Troleibuzele, autobuzele și microbuzele de linie circulă, începând de astăzi, doar la anumite ore.

CHIȘINĂU, 23 mart - Sputnik. Începând de astăzi, 23 martie, transportul public din municipiul Chișinău circulă doar dimineața și se seara. 

”Dimineața, autobuzele și troleibuzele vor ieși la linie de la ora 05:30 până la 10:00, iar seara între orele 16:00-20:00. Tot de luni, microbuze de pe rutele municipale, urmează să activeze după același program”, anunță Primăria Chișinău printr-un comunicat de presă. 

Edilul-șef Ion Ceban afirmă că Primăria vrea să asigure cu transport public cetățenii care au necesitatea de a se deplasa la serviciu, inclusiv angajații instituțiilor medicale.

Coronavirus - Sputnik Moldova
Bolile care cresc riscul de deces din cauza Covid-19 - medici italieni

”Pentru ceilalți locuitori ai orașului, reiterăm îndemnul de a rămâne acasă pentru a evita locurile publice”, a menționat Ion Ceban.

În weekend, autobuzele și troleibuzele au ieșit pe linie de la ora 07:00 până la 10:00. După această oră, circulația transportului a fost sistată.

Programul de activitate a transportului public a fost reluat la 16:00 și s-a încheiat la ora 19:30.

Primarul municipiului Chișinău a explicat că aceste măsuri sunt luate în vederea evitării răspândirii și îmbolnăvirii în masă cu COVID-19.

Fluxul de știri
0