Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nu ne vom mai putea plimba prin parcuri – Poliția și Armata ne vor supraveghea

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPrim-miniștrii Ion Chicu și Viktor Orbán au semnat Declarația Comună pentru Parteneriat Strategic
Prim-miniștrii Ion Chicu și Viktor Orbán au semnat Declarația Comună pentru Parteneriat Strategic - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chinu, a anunțat că, din 25 martie,  autoritățile țării vor interzice plimbatul cetățenilor în parcuri și în alte zone de agrement.

CIȘINĂU, 23 mart - Sputnik. Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) s-a întrunit în această seară într-o nouă ședință, după ora 21:00.

Părintele Sergiu Ivanov, parohul bisericii din satul Vărzărești - Sputnik Moldova
Preot ortodox: Coronavirusul nu se transmite nicidecum prin rugăciune
Din 25 martie, cetățenilor le va fi interzis accesul în parcuri, pentru plimbări. Decizia a fost luată pentru a preveni răspândirea conoravirusului și a fost anunțată după ședința CSE de premierul Ion Chicu.

Poliția și chiar Armata vor avea misiunea ca decizia să fie respectată.

„Evitarea aglomerărilor este una dintre cele mai bune modalități de a preveni răspândirea coronavirusului”, a subliniat prim-ministrul.

Potrivit premierului, persoanelor în etate le va fi interzis apariția în locuri publice fără nevoie stringentă.

Comisia a mai decis reeșalonarea achitărilor conform facturilor pentru servicii.

De asemenea, stațiile de alimentare cu combustibil nu vor fi în drept să comercializeze produse alimentare, precum plăcintele, brioșele etc.

Fluxul de știri
0