Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum va circula de luni transportul public din Capitală: Iată programul

Abonare
Troleibuzele, autobuzele și microbuzele de linie vor circula, începând de mâine, doar la anumite ore.

CHIȘINĂU, 22 mart - Sputnik. Primarul Capitalei, Ion Ceban, anunță că începând de luni, 23 martie, transportul public din municipiul Chișinău va circula doar dimineața între orele 05:30-10:00 și se seara între 16:00-20:00. 

”Dimineața, autobuzele și troleibuzele vor ieși la linie de la ora 05:30 până la 10:00, iar seara între orele 16:00-20:00. Tot de luni, microbuze de pe rutele municipale, urmează să activeze după același program”, anunță Primăria Chișinău printr-un comunicat de presă. 

Edilul-șef afirmă că Primăria vrea să asigure cu transport public cetățenii care au necesitatea de a se deplasa la serviciu, inclusiv angajații instituțiilor medicale.

Viorica Dumbrăveanu Ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale - Sputnik Moldova
Societate
Dumbrăveanu, despre iresponsabilitate: ”Niciodată nu m-am bucurat atât de mult că plouă”
”Pentru ceilalți locuitori ai orașului, reiterăm îndemnul de a rămâne acasă pentru a evita locurile publice”, a menționat Ion Ceban.

În acest weekend, autobuzele și troleibuzele au ieșit pe linie de la ora 07:00 până la 10:00. După această oră, circulația transportului a fost sistată.

Programul de activitate a transportului public a fost reluat la 16:00 și s-a încheiat la ora 19:30, după care a fos sistat iarăși până luni dimineață. 

Primarul municipiului Chișinău a explicat că aceste măsuri sunt luate în vederea evitării răspândirii și îmbolnăvirii în masă cu COVID-19.

Fluxul de știri
0