Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A cucerit publicul: O moldoveancă a câștigat Marele Premiu la un festival din Israel

© Sputnik / Miroslav RotariEugenia Ursu
Eugenia Ursu - Sputnik Moldova
Abonare
Tânăra interpretă Uliana Nisterovskyia, originară din orașul Bălți, a obținut Grand Prix-ul la cea de-a II-a ediție a Festivalului Internațional "SEA PEARLS" (Perlele mării), care s-a desfășurat în perioada 9-12 martie în orașul Bat Yiam, Israel.
A cucerit publicul: O moldoveancă a câștigat Marele Premiu la un festival din Israel

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", Eugenia Ursu, președintele Asociației Obștești "Moldova și minoritățile sale", Club UNESCO, producător al Festivalului-concurs internațional de cântec, artă vocală, artă instrumentală, dans și modelling "Constelația Talentelor", a remarcat că Uliana Nisterovskyia, în vârstă de 17 ani, a câștigat Marele Premiul la categoria de vârstă de 16-25 de ani, la secțiunile cântec de estradă, cântec popular, hit internațional, cântec în limba română și modeling.

"Suntem mândri și bucuroși că întotdeauna discipolii noștri demonstrează o pregătire impecabilă și revenim acasă cu premii. Anul trecut, o altă domnișoară talentată - Irina Revenco a cucerit publicul și a obținut Marele Premiu", a subliniat Eugenia Ursu.

În același timp, la categoria mică, de până la 16 ani, Grand Prix-ul i-a fost oferit lui Platon Mersianov, în vârstă de 11 ani, originar din orașul Moscova, Rusia. 

De menționat că prima ediție a Festivalului Internațional "SEA PEARLS" a avut loc în anul 2019.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0