Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Pas revoluționar: Savanții ruși au reușit să descifreze genomul coronavirusului

© AFP 2024 / JACK GUEZCoronavirus
Coronavirus - Sputnik Moldova
Abonare
Savanții ruși au reușit să descifreze genomul coronavirusului, ceea ce reprezintă un pas înainte pentru dezvoltarea unui vaccin și a preparatelor antivirale.

CHIȘINĂU, 20 mar – Sputnik. Cercetătorii ruși au reușit să descifreze genomul coronavirusului, anunță serviciul de presă al Ministerului Sănătății din Rusia.

В Шереметьево усилили санитарный контроль в связи с коронавирусом   - Sputnik Moldova
Societate
Previzuni sumbre: Pandemia de coronavirus ar putea dura doi ani

Specialiștii Institutului Științific de Cercetare “A. A. Smorodințev” au secvențiat primul genom complet al coronavirusului SARS-CoV-2 din materialul pacientului cu COVID-19 din Rusia, se menționează în comunicat.

“Acest coronavirus este unul nou pentru noi, iată de ce este de o importanță critică posibilitatea de a determina calea de transmitere și pătrundere pe teritoriul țării noastre, modul în care se modifică. Această informație va ajuta la dezvoltarea vaccinurilor și preparatelor antivirale pentru tratarea coronavirusului”, a declarat directorul institutului, doctorul în științe medicale Dmitri Lioznov.

Fluxul de știri
0