Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin, despre coronavirus: Trebuie să fim gata pentru orice scenariu

© Sputnik / Владимир Федоренко / Accesați arhiva multimediaRussia Constitutional Reform
Russia Constitutional Reform - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a declarată că trebuie să fim pregătiți pentru orice evoluție a situației cauzate de COVID-19.

Президент РФ В. Путин провел встречу с новым правительством РФ - Sputnik Moldova
Rusia
Ce spune Kremlinul despre testarea lui Putin pentru COVID-19
CHIȘINĂU, 19 mart - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a declarat în cadrul întrevederii cu șeful administrației orașului Sevastopol, Mihail Razvojaev, că trebuie să fim pregătiți pentru orice evoluție a situației legate de răspândirea coronavirusului. Stenograma de la ședință a fost publicată pe site-ul Kremlinului, informează RIA Novosti.

Razvojaev i-a spus președintelui rus despre măsurile luate în regiune pentru a preveni răspândirea infecției, menționând că acum 77 de persoane sunt sub monitorizare la domiciliu, iar alte opt în spitalul de boli infecțioase.

”Trebuie să fim pregătiți pentru orice evoluție a evenimentelor, astfel încât să faceți ca totul să fie bine”, a declarat Putin.

La data de 11 martie, OMS a anunțat despre pandemia de coronavirus în lume. În Federația Rusă, conform ultimelor date, au fost confirmate 147 de cazuri de infecție, o persoană a decedat.

Cele mai recente date despre situația privind COVID-19 în Rusia și în lume sunt prezentate pe portalul стопкоронавирус.рф.

În Republica Moldova sunt înregistrate 36 de cazuri de infecție cu COVID-19. O persoană a decedat pe 18 martie. Este vorba de o femeie de 61 de ani, din satul Bălceana, care a revenit recent din Italia.

Fluxul de știri
0